Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν ανοίγει τα χαρτιά του για την Προεδρία ο Κουβέλης

Στη διατήρηση της σεναριολογίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οδηγεί η στάση του Φ. Κουβέλη ο οποίος δεν ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τις κυβερνητικές διαρροές περί υποψηφιότητάς του για την Προεδρία. Σε ό,τι αφορά το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Στη διατήρηση της σεναριολογίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οδηγεί η στάση του Φ. Κουβέλη ο οποίος δεν ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τις κυβερνητικές διαρροές περί υποψηφιότητάς του για την Προεδρία. Σε ό,τι αφορά το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου, αντί για τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο Φ. Κουβέλης περιορίστηκε να δηλώσει ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο, σε συνάρτηση με τις ασκούμενες πολιτικε΄ς και το πολιτικό κλίμα εκείνης της περιόδου.

Αρνήθηκε, πάντως ότι έχει βολιδοσκοπηθεί ή έχει δεχτεί πρόταση να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία, επισημαίνοντας ότι η όποια συζήτηση επί του παρόντος είναι πρόωρη και βιαστική.

Μάλιστα, θα πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, καθώς η ομιλία του θα καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. 

Δείτε όλα τα σχόλια