Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αγνόησε τους εκπαιδευτικούς το υπουργείο Παιδείας

eurokinissi

Αγνόησε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας την αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση σήμερα, ενώ συνάδελφοί τους πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στα χιλιάδες κενά λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στην κατάργηση ειδικοτήτων και στη διαθεσιμότητα.

Αγνόησε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας την αντιπροσωπεία καθηγητών και δασκάλων οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση σήμερα, ενώ συνάδελφοί τους πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο, αντιδρώντας στα χιλιάδες κενά λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στην κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και στη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών.

Στο κάλεσμα της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ ανταποκρίθηκαν καθηγητές και δάσκαλοι, αναπληρωτές και εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Αντιπροσωπεία τους περίμενε εις μάτην να γίνει δεκτή από εκπρόσωπο της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, ενώ δεν ορίστηκε και ραντεβού για το άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Α. Λοβέρδος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επαναφέρει τις κατηργημένες ειδικότητες των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ.

Σε ό,τι αφορά τους "διαθέσιμους" εκπαιδευτικούς, από τους 1.789 μόλις 174 έχουν μεταταχθεί, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της ανεργίας.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο