Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παλαιστίνη: Δεν υποχωρούμε, δηλώνει η Χαμάς

Ανυποχώρητη δηλώνει η Χαμάς σε σημερινό μήνυμά της, στο οποίο κατηγορεί για “αδιαλλαξία” τις ισραηλινές δυνάμεις, που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, εν μέσω διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στο Κάιρο μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, με στόχο την επίτευξη μόνιμης εκεχειρίας.

Ανυποχώρητη δηλώνει η Χαμάς σε μήνυμα που έστειλε το Σάββατο, στο οποίο κατηγορεί για "αδιαλλαξία" τις ισραηλινές δυνάμεις, που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, εν μέσω διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στο Κάιρο ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους με στόχο την επίτευξη μόνιμης εκεχειρίας.

"Δεν θα υπάρξει επιστροφή, η αντίσταση θα συνεχιστεί. Η αδιαλλαξία των δυνάμεων κατοχής δεν θα οδηγήσει πουθενά κι εμείς δεν θα κάνουμε καμία υποχώρηση ως προς τα αιτήματα του λαού μας", ανέφερε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Φάουζι Μπαρχούμ.

Νωρίτερα, οι παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών είχαν ανακοινώσει ότι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας.

Από την πλευρά τους, οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι τα μεσάνυχτα έπληξαν περισσότερους από είκοσι στόχους στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις. Την ίδια ώρα, τέσσερις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τον παλαιστινιακό θύλακα προς το ισραηλινό έδαφος.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο