Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λαφαζάνης: Έχουμε πολίτευμα εικονικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας

Για την αντιδημοκρατική τροπολογία για τα ΜΜΕ που ψηφίστηκε χθες στη βουλή και επιτρέπει την συγκέντρωση ομίλων ΜΜΕ σε χέρια ολίγων και τη δημιουργία ολιγοπωλίων μίλησε νωρίτερα στο ρ/σ “στο Κόκκινο” Καβάλας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Για την αντιδημοκρατική τροπολογία για τα ΜΜΕ που ψηφίστηκε χθες στη βουλή και επιτρέπει την συγκέντρωση ομίλων ΜΜΕ σε χέρια ολίγων και τη δημιουργία ολιγοπωλίων μίλησε νωρίτερα στο ρ/σ "στο Κόκκινο" Καβάλας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η Κυβέρνηση με την σκανδαλώδη τροπολογία που ψηφίστηκε χτές παρατείνει επ' αόριστον την παρανομία των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που λειτουργούν χωρίς άδεια και δίνει τη χαριστική βολή στον περιφερειακό τύπο καταργώντας τη διάταξη που προβλέπει την άρση της υποχρεωτικότητας δημοσίευσης συμβάσεων Δημοσίου και ΟΤΑ καταδικάζοντας τον σε αφανισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει σήμερα από τη Βουλή ονομαστική ψηφοφορία για την επίμαχη διάταξη» δήλωσε στο Κόκκινο Καβάλας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης

Έκανε αναφορά στις παλινωδίες της κυβέρνησης για τον ΕΝΦΙΑ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο τον νέο φόρο, κάνοντας λόγο για «φορο-επιδρομή στα ακίνητα».

Μιλώντας για τη σημερινή συνεδρίαση των θερινών τμημάτων της βουλής που θα τεθούν προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της επόμενης δόσης, χαρακτήρισε τις πρακτικές της κυβέρνησης ως πολιτικές υποτέλειας και καταστροφικές για την ίδια την χώρα.

Τέλος σχολίασε θετικά την κινητοποίηση των ένστολων σήμερα έξω από το υπουργείο οικονομικών και τη βουλή, που διαμαρτύρονται για την διάλυση του ασφαλιστικού τους ταμείου.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις