Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προβάδισμα της ΝΔ σε δυο δημοσκοπήσεις

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το πρώτο θέμα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,9% έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε δημοσκόπηση, της RASS για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%

 

Προβάδισμα της ΝΔ σε δύο δημοσκοπήσεις .  Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το πρώτο θέμα  η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%, Χρυσή Αυγή με 11%, ΠΑΣΟΚ με 5,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, ΚΚΕ με 5,1%, Δημοκρατική Αριστερά με 4,1%, η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με 2,2% και το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου με 2%.
 
 
Σε  δημοσκόπηση, της RASS για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 3,8%.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις