Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προβάδισμα της ΝΔ σε δυο δημοσκοπήσεις

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το πρώτο θέμα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,9% έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε δημοσκόπηση, της RASS για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%

 

Προβάδισμα της ΝΔ σε δύο δημοσκοπήσεις .  Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το πρώτο θέμα  η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 22,1%, Χρυσή Αυγή με 11%, ΠΑΣΟΚ με 5,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, ΚΚΕ με 5,1%, Δημοκρατική Αριστερά με 4,1%, η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με 2,2% και το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου με 2%.
 
 
Σε  δημοσκόπηση, της RASS για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 3,8%.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο