Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καβάφης και Σγουρός

ΑΠΕ

Σε σκοπό της ζωής του Γ. Σγουρού αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί η προώθηση των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στην Αττική.

Σε σκοπό της ζωής του Γ. Σγουρού αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί η προώθηση των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στην Αττική. Έτσι, ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε σ' αυτά για άλλη μια φορά στο χθεσινό τακτικό συνέδριο των δημάρχων της Αττικής, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι, αν δεν γίνουν τα έργα, "θα χαθούν κοινοτικοί πόροι". Ως συνήθως δε, ήταν απαξιωτικός για όσους αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων φθάνοντας στο σημείο να πει πως "κάποιοι διαβάζουν τα βιβλία ανάποδα".

Πάντως την απάντηση που έπρεπε του την έδωσε ο Σπ. Τζόκας, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με έναν στίχο του Καβάφη: "Και αν δεν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας όπως τη θέλουμε, ας μην την εξευτελίζουμε". Και αυτό τα έλεγε όλα...

Μ.Γ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο