Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καβάφης και Σγουρός

ΑΠΕ

Σε σκοπό της ζωής του Γ. Σγουρού αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί η προώθηση των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στην Αττική.

Σε σκοπό της ζωής του Γ. Σγουρού αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί η προώθηση των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στην Αττική. Έτσι, ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε σ' αυτά για άλλη μια φορά στο χθεσινό τακτικό συνέδριο των δημάρχων της Αττικής, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι, αν δεν γίνουν τα έργα, "θα χαθούν κοινοτικοί πόροι". Ως συνήθως δε, ήταν απαξιωτικός για όσους αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων φθάνοντας στο σημείο να πει πως "κάποιοι διαβάζουν τα βιβλία ανάποδα".

Πάντως την απάντηση που έπρεπε του την έδωσε ο Σπ. Τζόκας, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και συντονιστής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, με έναν στίχο του Καβάφη: "Και αν δεν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας όπως τη θέλουμε, ας μην την εξευτελίζουμε". Και αυτό τα έλεγε όλα...

Μ.Γ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις