Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πλατιά συσπείρωση για να σώσουμε τις παραλίες

Πρωτοβουλία πλατιάς συσπείρωσης κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την προστασία του αιγιαλού και του φυσικού πλούτου της χώρας από την περιβαλλοντική και εθνική καταστροφή, που σχεδιάζει η κυβέρνηση, εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο Μπενάκη...

Πρωτοβουλία πλατιάς συσπείρωσης κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την προστασία του αιγιαλού και του φυσικού πλούτου της χώρας από την περιβαλλοντική και εθνική καταστροφή, που σχεδιάζει η κυβέρνηση, εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο Μπενάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλες και όλους του πολίτες να δώσουν από κοινού μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή και προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει το νομοσχέδιο του "περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και τουριστικού τράφικινγκ στη Βουλή". Σαμαράς και Βενιζέλος μιλούν για ανάπτυξη, αλλά την κατανοούν "ως παράδοση σε κερδοσκόπους και τζογαδόρους χωρών και ψυχών", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θετική ανταπόκριση

Θετική ανταπόκριση από ΔΗΜ.ΑΡ., Ποτάμι, Ανεξάρτητους βουλευτές, οικολογικές κινήσεις, επιστημονικούς φορείς και ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης. Μηνύματα συμπαράστασης από Μ. Ματίας (Ευρωπαϊκή Αριστερά), Σκα Κέλερ (Πράσινοι) και Ερν. Ουρτασούν (Καταλονία)

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις