Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανοίγει σε περιοδικά, ραδιοσταθμούς, κανάλια και ιστοσελίδες η ΕΙΗΕΑ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλης Μουλόπουλος εξελέγη αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Στην ΕΙΗΕΑ θα ανήκουν πλέον και ιδιοκτήτες εβδομαδιαίων εφημερίδων, περιοδικών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και ιστοσελίδων ενημερωτικού περιεχομένου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΑΥΓΗΣ» Βασίλης Μουλόπουλος εξελέγη σήμερα αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης .

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε επίσης σχέδιο νέου Καταστατικού της ΕΙΗΕΑ, η ισχύς του οποίου ξεκινά αφού ψηφιστεί με νόμο στη Βουλή. Σύμφωνα με το σχέδιο, η Ένωση ανοίγει σε ιδιοκτήτες εβδομαδιαίων εφημερίδων, περιοδικών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και σε ιστοσελίδες, με ενημερωτικό, ενυπόγραφο περιεχόμενο που ενημερώνεται σε καθημερινή βάση και με επισκεψιμότητα τουλάχιστον 1.000 ατόμων καθημερινά. Η ΕΙΗΕΑ μετονομάζεται σε «Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών- Μέσων Ενημέρωσης».

Το σχέδιο προβλέπει επίσης την διάκριση των μελών σε τακτικά, δόκιμα και πάρεδρα, αλλά και την συμμετοχή συνεταιριστικών μέσων.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις