Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην Αυγή του Σαββάτου: Νέο ένθετο για τη μουσική με προφορά CD των Τρίο ΤΕΚΚΕ

Η Κόκκινη Καρφίτσα θα φιλοξενεί κείμενα εκλεκτών αρθρογράφων με προσφορά στο χώρο και θα προσφέρει ένα cd κάθε μήνα, νέο και ακυκλοφόρητο. Ξεκινάμε με το άλμπουμ 'Σαμάς' του μετα-ρεμπέτικου σχήματος Τρίο Τεκκέ, που παρά την αίσθηση που έχει κάνει στο εξωτερικό, παραμένει άγνωστο στη χώρα μας

Η ΑΥΓΗ ξεκινάει μια νέα εκδοτική προσπάθεια, υιοθετώντας την "Κόκκινη Καρφίτσα".

Το ένθετο, που θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα το Σάββατο 19 Ιουλίου, έρχεται να καλύψει διπλό κενό.

Από τη μια, η απουσία έγκυρου και ενδιαφέροντος περί τα μουσικά λόγου, που χαρακτηρίζει μεγάλο κομμάτι των ελληνικών media.

Από την άλλη, η κατάρρευση της δισκογραφίας και ο αποκλεισμός σημαντικών καλλιτεχνών, νέων και παλαιότερων, από το εν δυνάμει κοινό τους.

Η Κόκκινη Καρφίτσα φιλοδοξεί να καλύψει και τα δυο κενά, φιλοξενώντας κείμενα εκλεκτών αρθρογράφων με χρόνια προσφοράς στο χώρο και, ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα cd κάθε μήνα, νέο και ακυκλοφόρητο. Ξεκινάμε με το άλμπουμ 'Σαμάς' του μετα-ρεμπέτικου σχήματος Τρίο Τεκκέ, που παρά την αίσθηση που έχει κάνει στο εξωτερικό, παραμένει άγνωστο στη χώρα μας.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις