Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θέλει ο ρατσιστής να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει όλοι και νομίζουν ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αφορά αυτούς. Στην αρχή μυγιάστηκαν οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον ρατσισμό και τα τοιαύτα...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει όλοι και νομίζουν ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αφορά αυτούς. Στην αρχή μυγιάστηκαν οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον ρατσισμό και τα τοιαύτα, μια μικρή αντιπάθεια για το μαύρο χρώμα έχουν, εκτός αν προέρχεται από κάρβουνα. Μετά μυγιάστηκε ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος και οι παπάδες της περιοχής, οι οποίοι θα χτυπούν πένθιμα τις καμπάνες, μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Γιατί ταράζεσθε, καλοί μου ιερείς, τι σχέση μπορεί να έχετε με τον ρατσισμό εσείς, οι εκπρόσωποι του θεού της αγάπης;

«Εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού», γράφουν ο Αμβρόσιος και οι ιερείς, για να προσθέσουν αμέσως μετά ότι με το νομοσχέδιο «θέτουν ΦΙΜΩΤΡΟ στο στόμα του νομοταγούς Έλληνος, ενώ δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για τους εγκληματίες αλλοδαπούς, οι οποίοι εν πολλοίς λυμαίνονται τον τόπο μας και συχνά απειλούν τη ζωή μας!». Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, οι άλλοι είναι ξένοι. Ας φρόντιζαν να είναι Έλληνες, εμείς γιατί φροντίσαμε, δηλαδή.

Ακούστε τι θα συμβεί, αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο: «Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος! Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα 'βαποράκια' τους θα κινούνται ελεύθερα! Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας! Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας! Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνωνται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτειά τους!». Και το κυριότερο, «δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για το αν είναι κοινωνικώς αποδεκτή η διά της χειρουργικής ιατρικής αλλαγή του φύλου».

Ευτυχώς, σεβασμιότατε, ο θεός της Ελλάδας μάς φύλαξε από το κακό. Κάπου εκεί μεταξύ Κίνας και Αζερμπαϊτζάν συνάντησε τον Σαμαρά και του έδωσε εντολή να παγώσει το νομοσχέδιο μέχρι τον Αύγουστο και μετά να το ξεπαγώσει, να το μαρινάρει, να το ψιλοκόψει και να το σερβίρει με λευκό κρασί, κατά προτίμηση μοσχοφίλερο.

Δεν ήταν μόνο ο ύψιστος, ήταν και οι βουλευτές της Ν.Δ. που απέτρεψαν τον πρωθυπουργό μας από το απονενοημένο. «Εγώ δεν θα το ψηφίσω το νομοσχέδιο και δεν νομίζω ότι θα το ψηφίσει και κανένας από τη Ν.Δ.», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «οι ιδέες δεν αντιμετωπίζονται στα δικαστήρια», υπερθεμάτισε ο Γ. Μιχελάκης, «η Ελλάδα έχει το πλαίσιο και το επαρκές οπλοστάσιο για να πολεμήσει την ξενοφοβία και τον ρατσισμό», ρούμπωσε ο αναπλ. υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της Ν.Δ. Χ. Αθανασίου.

Ναι, είναι ο ίδιος Αθανασίου που είχε και εξακολουθεί να έχει σύμβουλο για θέματα μετανάστευσης τον Ι. Κωτούλα, τον ιστορικό που χαρακτήρισε τον ναζισμό «επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας».

Δείτε όλα τα σχόλια