Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

12 μέτρα για να σωθούν ταμεία και συντάξεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΓΗΣ

* Τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για να ξαναστηθεί το ασφαλιστικό ως δημόσιο αναδιανεμητικό σύστημα και οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν συντάξεις αξιοπρεπούς διαβίωσης ανέλαβε ενώπιον της κοινωνικής...

Η ακύρωση των πρόσφατων μειώσεων των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, το σταμάτημα των μειώσεων στις κύριες και επικουρικές και η σταδιακή αποκατάσταση των συντάξεων με βάση τους ρυθμούς ανάκαμψης της οικονομίας είναι ορισμένες από τις απαντήσεις που έδωσε ο Αλ. Τσίπρας στο ερώτημα "τι θα κάνει" η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Οι συνταξιούχοι είναι "η κοινωνική ομάδα που ένιωσε περισσότερο από όλες τη βαρβαρότητα των μνημονίων και την υποταγή των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά στις ορέξεις των δανειστών - τοκογλύφων" υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, στο κατάμεστο από ανθρώπους της συγκεκριμένης κοινωνικής κατηγορίας αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις