Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συγκρούσεις στο Αγρίνιο ενάντια στη Χρυσή Αυγή - Μεροληπτική στάση της Αστυνομίας υπέρ των μελανοχιτώνων

agriniopress.gr

Συγκρούσεις προκλήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Αγρίνιο, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, επέμεινε να καταθέσει –με το έτσι θέλω- στεφάνι στο μνημείο για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Συγκρούσεις προκλήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Αγρίνιο, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, επέμεινε να καταθέσει –με το έτσι θέλω- στεφάνι στο μνημείο για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ του agriniopress.gr, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Π. Μοσχολιό και εκπροσώπων  δυο συλλόγων ανακοινώθηκε το πέρας της εκδήλωσης, αφού υπήρξε συμφωνία να μην κατατεθεί στεφάνι από κανένα κόμμα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης, συνοδεία 25 ακόμη νεοναζιστών, ωστόσο, επέμεινε στο να καταθέσει δικό του στεφάνι,  με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να αντιδράσουν.

Τότε δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής που συνόδευαν τον Κ. Μπαρμπαρούση και μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν να επέμβουν, προσήγαγαν ένα μέλος του ΚΚΕ! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ένταση να συνεχιστεί, αυτή τη φορά μεταξύ μελών του ΚΚΕ και ανδρών της αστυνομίας, εξαιτίας της μεροληπτικής στάσης των τελευταίων υπέρ της Χρυσής Αυγής. Επίσης, τα μέλη του ΚΚΕ προσπαθούσαν να απελευθερώσουν τον συναγωνιστή τους.

Η διακριτική μεταχείριση των εμπλεκομένων από πλευράς της αστυνομίας συνεχίστηκε, αφού πέραν της προσαγωγής μέλους του ΚΚΕ, προσήχθησαν κι άλλοι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, κ. Μπούρας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις