Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παπακώστα: Επιπλέον 30 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική μεταρρύθμιση

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 30 εκατ. ευρώ ζήτησε χθες, Τετάρτη, η νέα υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα από τον αρμόδιο επίτροπο Απασχόλησης της Ε.Ε. Λάσλο Άντορ, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα η ψυχιατρική μεταρρύθμιση και η αποασυλοποίηση των ψυχικώς πασχόντων στη χώρα μας

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 30 εκατ. ευρώ ζήτησε σήμερα, η νέα υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα από τον αρμόδιο επίτροπο Απασχόλησης της Ε.Ε. Λάσλο Άντορ, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα η ψυχιατρική μεταρρύθμιση και η αποασυλοποίηση των ψυχικώς πασχόντων στη χώρα μας και να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του 2015 ο στόχος για την οριστική κατάργηση όλων των ψυχιατρείων της χώρας και την πλήρη ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου κοινοτικών δομών Ψυχικής Υγείας. 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις