Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δυναμική αντιφασιστική πορεία στην Κηφισιά (φωτογραφίες)

Δυναμική αντιφασιστική πορεία με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκαν πριν δύο μέρες, την Κυριακή των εκλογών, τέσσερις εκλογικοί επόπτες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με προπηλακισμούς και ξύλο, από εικοσαμελή ομάδα χρυσαυγιτών.

Δυναμική αντιφασιστική πορεία με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκαν πριν δύο μέρες, την Κυριακή των εκλογών, τέσσερις εκλογικοί επόπτες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με προπηλακισμούς και ξύλο, από εικοσαμελή ομάδα χρυσαυγιτών έξω από το εκλογικό τμήμα στο 2ο γυμνάσιο Κηφισιάς.

Οι διαδηλωτές, με πανό και συνθήματα όπως «ούτε στην Κηφισιά ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», φωνάζουν ηχηρό «όχι» στον φασισμό.

«Πρόκειται για προαποφασισμένη επίθεση, που οργανώθηκε από το φασιστικό μαντρόσκυλο του πολιτικού συστήματος και συνοδεύτηκε από την ουσιαστική απραξία της αστυνομίας», αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο σχετικό της κάλεσμα και προσθέτει: «Οι προκλήσεις, που εκδηλώθηκαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και εντός του εκλογικού κέντρου, εν ώρα διεξαγωγής των εκλογών, εκδηλώθηκαν όταν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγαίνοντας από τις αίθουσες όπου επόπτευαν την εκλογική διαδικασία, συνάντησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η 20μελής ομάδα των φασιστών, περίμενε τα 4 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κατέβουν και συντονισμένα εξαπέλυσε θρασύδειλη επίθεση με άγριο ξύλο, ενώ η αστυνόμια άπραγη κοιτούσε από απόσταση το γεγονός».

Φωτογραφίες από το twitter (Joanna P).

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις