Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιστορική αλλαγή στο Χαλάνδρι - Ο δήμος Χαλανδρίου στην Αριστερά (video)

Νέος δήμαρχος Χαλανδρίου ο Σίμος Ρούσσος με 52.4% με την "Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου" * Video δηλώσεων του Σ. Ρούσσου, του Γρ. Καλομοίρη και της γιορτής της νίκης

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος ανατροπής που έφερε την Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου νέα δημοτική αρχή στο Χαλάνδρι, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη της Αριστεράς, ένα αποτέλεσμα διαρκής αγωνιστικής παρουσίας στα τοπικά και τα κεντρικά προβλήματα, επισφραγίζοντας ένα ενωτικό αγώνα δεκαετιών που έκανε πράξη μια μεγάλη ανατροπή με το αποτέλεσμα :

Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου- Σίμος Ρούσσος
15.033 ψήφοι - 52,39%

Χαλάνδρι σε Δράση - Γιώργος Κουράσης
13.660 ψήφοι - 47,61%

Μέσα στις συντροφικές αγκαλιές, τα χαμόγελα, τους χορούς και τα συνθήματα η μνήμη κάλεσε τους αγωνιστές συντρόφους που στήριξαν το ενωτικό εγχείρημα της Αριστεράς στο Χαλάνδρι από τη γέννησή του και πάλεψαν για τη δημιουργία του: την Εύη , το Νίκο, τον Γρηγόρη, τον Τάσο, το Νικηφόρο...  

Το μήνυμα της Αντίστασης με τους πολίτες Χαλανδρίου, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της δημοτικής παράταξης στο διαδίκτυο:

«Η ιστορία γράφεται από ανθρώπους που αντιστέκονται. Ευχαριστούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου που έδωσαν νόημα στην Αντίσταση. Η σπουδαία νίκη αυτής της Κυριακής είναι μόνο η αρχή του μεγάλου αγώνα για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, την πόλη μας και τη χώρα μας.»

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έδωσαν στην ΑΥΓΗ ο νέος δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Καλομοίρης, αμέσως μετά το αποτέλεσμα της νίκης.

 

 

Ρεπορτάζ - video:  Κατερίνα Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια