Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όλγα Γεροβασίλη: Ο αγώνας για ανατροπή σε Ήπειρο και Ελλάδα συνεχίζεται

Τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, που στήριξαν την ίδια και την περιφερειακή παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” στη δύσκολη προσπάθεια για να γυρίσει σελίδα στον τόπο μας, ευχαριστεί από καρδιάς η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες που στήριξαν την ίδια και την περιφερειακή παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" στη δύσκολη προσπάθεια για να γυρίσει σελίδα στον τόπο μας, ευχαριστεί από καρδιάς η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

"Δώσαμε μια μάχη με εντιμότητα, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ο αγώνας μας συνεχίζεται για την ανατροπή στην Ήπειρο και στην Ελλάδα" υπογραμμίζει η Όλγα Γεροβασίλη. "Την προσεχή Κυριακή δίνουμε ακόμη μια αποφασιστική μάχη εναντίον των δυνάμεων της συντήρησης και των μνημονίων, για την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη, με στόχο μια Ευρώπη των λαών, της ισονομίας, της ισότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων" τονίζει.

Η Όλγα Γεροβασίλη πέτυχε το υψηλότερο ποσοστό (24,6%) από τους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες που υποστηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η περιφέρεια Ηπέιρου είναι η μόνη από τις 13 που εξέλεξε περιφερειάρχη από την πρώτη' Κυριακή, τον Αλ. Καχριμάνη (50,8%).

 

Δείτε όλα τα σχόλια