Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δέσποινα Χαραλαμπίδου: Όλοι στο δημοψήφισμα για το νερό

Από τη χθεσινή επίσκεψη η υποψήφια περιφερειάρχης Δ. Χαραλαμπίδου στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ

Να συμμετέχουν μαζικά στο δημοψήφισμα που θα γίνει την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, κάλεσε χθες τους Θεσσαλονικείς η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που επισκέφθηκε τα γραφεία της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ)...

Θεσσαλονίκη

Να συμμετέχουν μαζικά στο δημοψήφισμα που θα γίνει την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, κάλεσε χθες τους Θεσσαλονικείς η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που επισκέφθηκε τα γραφεία της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), στην Εγνατία και την Τσιμισκή.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας συνομίλησε με τους εργαζόμενους στην ΕΥΑΘ και τους δεκάδες νέους και νέες που κάνουν την πρακτική τους άσκηση καλύπτοντας σημαντικό όγκο δουλειάς.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και να στείλουμε το μήνυμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, του βασικού κοινωνικού αγαθού, την οποία προωθεί η συγκυβέρνηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, με την ουσιαστική στήριξη των δύο υποψηφίων περιφερειαρχών της Ν.Δ. Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα» τόνισε και πρόσθεσε: «Σας καλούμε όλους να ψηφίσετε και στην κάλπη που θα υπάρχει έξω από τα εκλογικά κέντρα στις 18 Μαΐου και να στείλουμε το ξεκάθαρο μήνυμα των πολιτών που δεν θέλουν να ξεπουληθεί το νερό». Μαζί της στην περιοδεία ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Κοτσυφάκης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Γιώργος Θεοδωρόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του σχήματος Γιάννης Κρεστενίτης, Άννα Ρογδάκη, Χριστίνα Σουλτανίδου, Θανάσης Σταμκόπουλος και Γιώργος Τοζίδης. Νωρίτερα η Δ. Χαραλαμπίδου επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου εργαζόμενοι και γιατροί την ενημέρωσαν για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

«Ο χώρος της υγείας, το μέγιστο κοινωνικό αγαθό, χτυπιέται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Η Υγεία όμως δεν είναι εμπόρευμα, δεν μπορεί να χρεώνεται ο ανασφάλιστος με εισιτήριο για την είσοδο στο νοσοκομείο ούτε η σύνταξη να μην φτάνει για την αγορά φαρμάκων. Για τους εργαζόμενους είμαστε αντίθετοι με την αξιολόγηση, που μόνο στόχο έχει να βρεθεί το 15% των απολύσεων που έχει επιβάλει η τρόικα» δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.

Δείτε όλα τα σχόλια