Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το αυριανό πρόγραμμα του Γ. Σακελλαρίδη

Τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στον Ταύρο και τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι θα επισκεφθεί ο υποψήφιος δημάρχος Αθήνας, Γ. Σακελλαρίδη την Τρίτη 6 Μαΐου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετάσχει σε συζήτηση για τα Κέντρα Κράτησης μεταναστών στο Γκάζι, ενώ αργότερα θα μιλήσει...

Τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στον Ταύρο και τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι θα επισκεφθεί ο υποψήφιος δημάρχος Αθήνας, Γ. Σακελλαρίδη την Τρίτη 6 Μαΐου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετάσχει σε συζήτηση για τα Κέντρα Κράτησης μεταναστών στο Γκάζι, ενώ αργότερα θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γκύζη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ. Σακελλαρίδη:
 
07.30   –   Θα επισκεφτεί τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στον Ταύρο (οδ. Σαλαμινίας 20).
 
12.00   –   Θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι (είσοδος: Ωρωπού 156) μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αττικής με τη «Δύναμη Ζωής» Ερμίνα Κυπριανίδου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στην ΕΥΑΘ Γιώργο Αρχοντόπουλο, όπου θα συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους.
 
19.00   –   Θα συμμετάσχει στη συζήτηση που διοργανώνει η μουσική πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη Ρε+» και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, με θέμα τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών-Προσφύγων που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Για το θέμα και τις προεκτάσεις του στην ελληνική κοινωνία, θα μιλήσουν οι: Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος, Σταύρος Ζουμπουλάκης, συγγραφέας, Νίκος Μπογιόπουλος, δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Πουλής, συγγραφέας, Θεοφάνης Τάσης, διδάκτωρ φιλοσοφίας, Αποστόλης Φωτιάδης, δημοσιογράφος, και Ιωάννα Κούρτοβικ, δικηγόρος. Εισηγήσεις θα γίνουν επίσης από ειδικευμένο εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας , καθώς και από μετανάστη με εμπειρία κράτησης.
 
20.00   –   Θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γκύζη.

Δείτε όλα τα σχόλια