Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Στρατούλης: «Θανάσιμο πλήγμα στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την Διοίκηση, το πολυνομοσχέδιο» (βίντεο)

Στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για τους δημοσίους υπαλλήλους αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δ. Στρατούλης, σημειώνοντας ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι μετατρέπονται σε όμηρους μικρών και μεγάλων συμφερόντων».

Στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για τους δημοσίους υπαλλήλους αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δ. Στρατούλης, σημειώνοντας ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι μετατρέπονται σε ομήρους μικρών και μεγάλων συμφερόντων». Ο Δ. Στρατούλης απευθύνθηκε στους βουλευτές της συγκυβέρνησης ρωτώντας: «πείτε μου εσείς που θα ψηφίσετε αυτά τα μέτρα ποιος επιθεωρητής εργασίας, ποιος ελεγκτής του ΙΚΑ ή του ΣΔΟΕ θα ασκήσει στο έπακρο τις αρμοδιότητές του όταν κινδυνεύει με διαθεσιμότητα κι απόλυση;»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επισήμανε ότι με τις νέες αλλαγές «επιφέρεται ένα διαλυτικό, θανάσιμο πλήγμα στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την Δημόσια Διοίκηση», ενώ σχολίασε ακόμη ότι «η διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μια μεγάλη Μανωλάδα μαύρης κι ανασφάλιστης εργασίας που φτάνει στο 40%».

Ο Δ. Στρατούλης αναρωτήθηκε ακόμη ότι «στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου ισχυρίζεστε ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα, πώς το λέτε αυτό με 1,5 εκατ. ανέργους, 600,000 απλήρωτους, 200,000 νέους που οδηγούνται στην μετανάστευση;»

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφέρθηκε στις επιθέσεις του Μ. Βορίδη στην αντιπολίτευση και σημείωσε ότι «μας κατηγορήσατε για υποκριτές και φαρισαίους, αλλά οι σταυρωτές του λαού είστε εσείς».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις