Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ουκρανία: Τουλάχιστον 38 νεκροί σε πυρκαγιά στην Οδησσό, λόγω συγκρούσεων φιλοκυβερνητικών-αντικυβερνητικών

@myrevolutionrus

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών, στην Οδησσό της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκρούσεων ανάμεσα σε κυβερνητικούς υποστηρικτές και αντικυβερνητικούς-φιλορώσους διαδηλωτές...

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κτίριο της Ένωσης Συνδικαλιστών, στην Οδησσό της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκρούσεων ανάμεσα σε κυβερνητικούς υποστηρικτές και αντικυβερνητικούς-φιλορώσους διαδηλωτές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, φιλορώσοι διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από εισπνοή καπνών ή πηδώντας από τα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου.

Πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς και 16 τραυματίες, σε συγκρούσεις φιλοκυβερνητικών και αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Οι βίαιες ταραχές ξέσπασαν όταν εκατοντάδες φιλορώσοι αυτονομιστές που φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα επιτέθηκαν σε μια πορεία περίπου 1.500 φιλοκυβερνητικών στο κέντρο της Οδησσού.


 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις