Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καταγγελία Ζέττας Μακρή: Εμπλοκή εν ενεργεία πολιτικού στην ιδιοκτησία μονάδων Ψυχικής Υγείας

Για περίεργη εμπλοκή εν ενεργεία πολιτικού στην ιδιοκτησία φορέα κοινοτικών μονάδων Ψυχικής Υγείας, εμπλοκή η οποία θα τύχει διερεύνησης, έκανε χθες λόγο η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή....

Για περίεργη εμπλοκή εν ενεργεία πολιτικού στην ιδιοκτησία φορέα κοινοτικών μονάδων Ψυχικής Υγείας, εμπλοκή η οποία θα τύχει διερεύνησης, έκανε χθες λόγο η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Συγκεκριμένα, η Ζέττα Μακρή υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα FM": "Ήταν σε διάφορες κλινικές, ως περιφερόμενος θίασος. Υπήρχαν ορισμένοι επωφελούμενοι από το πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας που ήταν ανάρπαστοι. Δεν πρέπει να δούμε όλα τα παραπεμπτικά; Θα πάμε σίγουρα (πίσω) στον τομέα ευθύνης μου και όσο είμαι εκεί και πίσω μέχρι την παραγραφή. Με δεδομένες τις καταγγελίες και όσα δεν εφαρμόστηκαν από τις έρευνες, θέλω να σας πω ότι δεν θα μείνει κανείς ανέλεγκτος. Είτε είναι φορέας που συμμετέχουν ενεργοί πολιτικοί είτε εμπλέκονται συγγενείς συνδικαλιστών είτε φορέας στον οποίο συμμετέχουν διαχρονικά στο απυρόβλητο συγγενείς στελεχών, δεν θα μείνει κανείς στο απυρόβλητο. Ούτε από εμάς, δεν θα μείνει κανείς ανέλεγκτος. Φωτογραφίζω κανέναν τώρα; Δεν ξέρω... Αλλά υπάρχουν δομές Ψυχικής Υγείας, στις οποίες συμμετέχει εν ενεργεία πολιτικός. Δεν πρέπει να ελέγξουμε εάν υπήρξε διακριτική μεταχείριση; Εάν υπήρξε διακριτική μεταχείριση προς μια οικογένεια; Εάν δεν υπήρξε, και γι' αυτό δεν λέω το όνομα, θα το ερευνήσουμε και αυτό. Υπάρχουν δομές Ψυχικής Υγείας που διοικούσαν και εργάζονταν έξι άτομα από μία οικογένεια. Εξωφρενικά παραδείγματα, με εκατομμύρια που έπαιρναν ως μισθούς...".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις