Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ελεύθεροι χωρίς όρους Δούκας και Βουλγαράκης για το “πόθεν έσχες”

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της Ν.Δ., Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης, όπως επίσης και η σύζηγος του τελευταίου, δικηγόρος Αικατερίνη Πελέκη, έπειτα από την απολογία τους στον ανακριτή για παράβαση του νόμου για το “πόθεν έσχες”.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της Ν.Δ., Πέτρος Δούκας και Γιώργος Βουλγαράκης, όπως επίσης και η σύζηγος του τελευταίου, δικηγόρος Αικατερίνη Πελέκη, έπειτα από την απολογία τους στον ανακριτή για παράβαση του νόμου για το "πόθεν έσχες".

Σημειώνουμε ότι ο Πέτρος Δούκας κλήθηκε σε απολογία επειδή διαπιστώθηκε μείωση της περιουσίας του κατά 1,1 εκατομμύρια ευρώ στις τραπεζικές του καταθέσεις, το 2010 σε σύγκριση με το 2009.

Ο δε Γιώργος Βουλγαράκης, κλήθηκε σε απολογία, έπειτ ααπό στοιχεία που προέκυψαν από την επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία εμφανίζεται τραπεζικός λογαριασμός με κατάθεση 117.000 ευρώ, που φαίνεται ότι δεν δηλώθηκαν στο "πόθεν έσχες".

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, ελεύθερος με χρηματική εγγύηση αφέθηκε ο πρώην υπουργός, Γιάννος Παπαντωνίου, που αντιμετώπιζε ανάλογη κατηγορία.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις