Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οθωμανικά ήθη!

Συνέχεια στην κόντρα Σεραφείμ - Χ.Α έδωσε χθες ο γνωστός για την ... ακράτειά του βουλευτής Χ. Παππάς. Βέβαια, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στον...

Συνέχεια στην κόντρα Σεραφείμ - Χ.Α έδωσε χθες ο γνωστός για την ... ακράτειά του βουλευτής Χ. Παππάς.

Βέβαια, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στον μητροπολίτη Πειραιά, όταν υπέγραφαν τις σκοταδιστικές μηνύσεις ενάντια στο Corpus Christi.

Ανταπαντώντας στον μητροπολίτη, κάνει λόγο για πόλεμο στη Χ.Α. από τη "Σιωνιστική Κόζα Νόστρα", για συμμετοχή μητροπολιτών στη λίστα Λαγκάρντ, για "μασώνους"αλλά και για μητροπολίτες με προτίμηση στα "οθωμανικά ήθη"! Προφανώς ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν εννοεί την προτίμηση των Μητροπολιτών στα τουρκικά σίριαλ.

Μάλλον τους εντάσσει στην "ιατρική" προσέγγιση του Παναγιώταρου έξω από το "Χυτήριο", σχετικά με την... ανατομία όσων έχουν αλβανική καταγωγή.

Σ.Ρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις