Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οθωμανικά ήθη!

Συνέχεια στην κόντρα Σεραφείμ - Χ.Α έδωσε χθες ο γνωστός για την ... ακράτειά του βουλευτής Χ. Παππάς. Βέβαια, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στον...

Συνέχεια στην κόντρα Σεραφείμ - Χ.Α έδωσε χθες ο γνωστός για την ... ακράτειά του βουλευτής Χ. Παππάς.

Βέβαια, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στον μητροπολίτη Πειραιά, όταν υπέγραφαν τις σκοταδιστικές μηνύσεις ενάντια στο Corpus Christi.

Ανταπαντώντας στον μητροπολίτη, κάνει λόγο για πόλεμο στη Χ.Α. από τη "Σιωνιστική Κόζα Νόστρα", για συμμετοχή μητροπολιτών στη λίστα Λαγκάρντ, για "μασώνους"αλλά και για μητροπολίτες με προτίμηση στα "οθωμανικά ήθη"! Προφανώς ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν εννοεί την προτίμηση των Μητροπολιτών στα τουρκικά σίριαλ.

Μάλλον τους εντάσσει στην "ιατρική" προσέγγιση του Παναγιώταρου έξω από το "Χυτήριο", σχετικά με την... ανατομία όσων έχουν αλβανική καταγωγή.

Σ.Ρ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πραγματική επιδίωξη της Προανακριτικής

Στη Βουλή ξεκίνησε τις εργασίες της η Προανακριτική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει το αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Δ. Παπαγγελλόπουλου στη Δικαιοσύνη προκειμένου να χειραγωγηθούν οι έρευνες για το σκάνδαλο Novartis.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο