Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κλυδωνίζεται και το ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση Μπαλτάκου

Σοβαρές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, προκαλεί η υπόθεση Μπαλτάκου και τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για εκλεκτικές συγγένειες Νέας Δημοκρατίας – Χρυσής Αυγής. Θέμα αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση έθεσε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Σοβαρές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, προκαλεί η υπόθεση Μπαλτάκου και τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για εκλεκτικές συγγένειες Νέας Δημοκρατίας – Χρυσής Αυγής.

Θέμα αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση έθεσε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί και η σχετική τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

"Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να μείνει με... Μπαλτάκους στην κυβέρνηση. Ποιός δημοκράτης άνθρωπος μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση με Μπαλτάκους;" δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης, γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για Σαμαρά αλλά και Βενιζέλο χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, με δηλώσεις του στο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο".

"Δεν υπάρχει ατόπημα Μπαλτάκου, υπάρχει παρακράτος Σαμαρά στο Μαξίμου" είπε ο Γ. Ραγκούσης, ενώ αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον χαρακτήρισε απαξιωτικά "πορτ παρόλ" του Α. Σαμαρά.

Υπέρ της αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση τάχθηκε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, δηλώνοντας στο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο" ότι "το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει αυτονομημένη πορεία, να αναλάβει την πολιτική απόφαση να μην ταυτίζεται με τα ακροδεξιά στοιχεία".

"Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει εκφράσει ανάλογες απόψεις με αυτές του Τ. Μπαλτάκου και καλό θα ήταν να μην περιληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ." δήλωσε στο Μega ο Χρήστος Πρωτόπαππας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις