Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βουλή: Οξυμένα πνεύματα μετά τις αποκαλύψεις για Μπαλτάκο

Οξυμένα είναι τα πνεύματα ανάμεσα στους βουλευτές της Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις για τον ρόλο Μπαλτάκου και τις συζητήσεις του Μαξίμου με την Χρυσή Αυγή.

Οξυμένα είναι τα πνεύματα ανάμεσα στους βουλευτές της Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις για τον ρόλο Μπαλτάκου και τις συζητήσεις του Μαξίμου με την Χρυσή Αυγή.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος έκανε λόγο για εμπλοκή του Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Τσουμάνης φώναξε ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος, σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν. "Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή", έλεγε χειρονομώντας ο Ν. Μίχος, ενώ ο Ηλ. Παναγιώταρος φώναζε ότι "είναι φασίστας".

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή λέγοντας: "Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους".

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος έκλεισε τα μικρόφωνα και σε έντονο ύφος είπε: "Δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι".

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο