Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στάση εργασίας σήμερα ενάντια στο ξεπούλημα των λιμανιών

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 11 το πρωί, πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι των λιμανιών και λιμενεργάτες, με συγκεντρώσεις και παραστάσεις στα Διοικητικά Κέντρα των λιμανιών.

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 11 το πρωί, πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι των λιμανιών και λιμενεργάτες, με συγκεντρώσεις και παραστάσεις στα Διοικητικά Κέντρα των λιμανιών. Στον ΟΛΠ, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Διοίκησης στις 8 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών του ΟΛΠ καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος των λιμανιών, ενώ προαναγγέλλουν κινητοποίηση με αφορμή την παρουσίαση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

"Με μια πρόσκληση προς τους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών, στην οποία προσπαθούν να κρύψουν το έγκλημα που επιχειρούν, θέλουν να πάρουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τη διαδικασία παράδοσης στους ξένους μονοπωλιακούς ομίλους και στα ιδιωτικά Funds της ναυαρχίδας των Λιμανιών, τον ΟΛΠ" υπογραμμίζουν. Προσθέτουν επίσης ότι η "κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν θα έχουν ακέραιη την ευθύνη, καθώς επίσης και εκείνοι οι βουλευτές ξεχωριστά που δεν θα εμποδίσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ΕΡΕ είναι εδώ

Είναι βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις της ΕΡΕ η πρακτική του Τ. Θεοδωρικάκου απέναντι στους δήμους. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταργώντας το πρόγραμμα "Φιλόδημος" που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Δειτε ολοκληρο το αρθρο