Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διευκρινίσεις Στ. Κοντονή

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε την Τετάρτη 19.2.2014, ημέρα επιστροφής μου από ταξίδι στο εξωτερικό, ότι στο φύλλο της "Αυγής" του Σαββάτου 15.2.2014, δημοσιεύθηκε στη στήλη "Παραπολιτικά" φωτογραφία εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σ. Χαλβατζή με το εξής σχόλιο...

Κύριε διευθυντά

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε την Τετάρτη 19.2.2014, ημέρα επιστροφής μου από ταξίδι στο εξωτερικό, ότι στο φύλλο της "Αυγής" του Σαββάτου 15.2.2014, δημοσιεύθηκε στη στήλη "Παραπολιτικά" φωτογραφία εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σ. Χαλβατζή με το εξής σχόλιο: "Μάλλον δεν συμφωνούν όλοι του ΚΚΕ με την 'ουδετερότητα' της Λ. Κανέλλη αν στον β' γύρο αναμετρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με εκπρόσωπο των νεοναζί...".

Με κατηγορηματικό τρόπο θέλω να σας αναφέρω ότι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε ελήφθη σε διάλειμμα των εργασιών της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης και η ολιγόλεπτη συζήτηση με τον βουλευτή κ. Σ. Χαλβατζή αφορούσε ζήτημα που είχε συζητηθεί κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και σε καμία περίπτωση θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα τα αναφερόμενα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Θέλω να τονίσω ότι η αυθαίρετη και επιεικώς απαράδεκτη τοποθέτηση κάτω από μια φωτογραφία του άνωθεν αναφερομένου σχολίου, το οποίο δίνει την εντύπωση στον αναγνώστη ότι αυτό διημείφθη μεταξύ εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε κατά τον χρόνο απουσίας μου στο εξωτερικό και χωρίς καν να τεθεί υπόψη μου το εκτός πραγματικότητας σχόλιο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι δίδεται κατά τρόπο απαράδεκτο η εντύπωση ότι ο ίδιος μετέφερα στην εφημερίδα όλα όσα αναφέρονται.

Σας παρακαλώ όπως άμεσα αποκατασταθεί η αλήθεια, την οποία η "Αυγή" υπηρετούσε και υπηρετεί.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Ν. Κοντονής

Βουλευτής Ζακύνθου

 

Σημείωση "Παραπολιτικών": Η εκάστοτε φωτογραφία και η λεζάντα στη στήλη των "Παραπολιτικών" είναι χιουμοριστική και κατ' ουδένα τρόπο απεικονίζει την πραγματικότητα. Ελπίζαμε ότι στον Περισσό δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις