Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Β. Αποστόλου: Αντιμνημονιακό το μήνυμα που θα δοθεί από αυτές τις εκλογές (VIDEO)

«Θα υπηρετήσω το χώρο της περιφέρειας, όπως έχω κάνει με συνέπεια, όλα αυτά τα χρόνια ως τώρα, μιας και προέρχομαι από την περιφέρεια και γνωρίζω καλά τα προβλήματα της» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Στερεά Ελλάδα, Β. Αποστόλου στον ΣΚΑΙ.

«Θα υπηρετήσω το χώρο της περιφέρειας, όπως έχω κάνει με συνέπεια, όλα αυτά τα χρόνια ως τώρα, μιας και προέρχομαι από την περιφέρεια και γνωρίζω καλά τα προβλήματα της» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Στερεά Ελλάδα, Β. Αποστόλου στον ΣΚΑΙ. Πρώτης προτεραιότητας έργα και άμεσης αναγκαιότητας είναι τα θέματα υποδομών των οδικών αξόνων και τα θέματα υγείας. Όπως είναι γνωστό η Χαλκίδα δεν έχει νοσοκομείο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι όσο και να θέλουν να το αποφύγουν υπάρχει σαφές αντιμνημονιακό στίγμα σε αυτές τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και το μήνυμα αυτό θα δοθεί μέσα από την εκλογική διαδικασία. Στόχος μας είναι η αναζήτηση πόρων και αρμοδιοτήτων για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση γιατί η μνημονιακή πολιτική έχει σοβαρές συνέπειες στους πόρους της περιφέρειας, καθώς μέχρι σήμερα υπάρχει μόνο το ΕΣΠΑ.

Κ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις