Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαψεύδει το ΚΚΕ τα περί διαγραφών στην Κόνιτσα

Διαψεύδει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε νωρίτερα στον ιστότοπο του 902.gr, τη φήμη για διαγραφή των μελών της ΚΟΒ Κόνιτσας, με αφορμή την “δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί”, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για “μυθεύματα”.

Διαψεύδει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε νωρίτερα στον ιστότοπο του 902.gr, τη φήμη για διαγραφή των μελών της ΚΟΒ Κόνιτσας, με αφορμή την "δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί", σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για "μυθεύματα".

Νωρίτερα, το "Epirusgate – Νέα από την Ήπειρο", είχε δημοσιεύσει ότι η "Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, διέγραψε όλα τα μέλη (πλην ενός) της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην Κόνιτσα, μιας και υποστήριζαν πως θα πρέπει να στηριχθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Κόνιτσας ο Σταύρος Κυρτσόγλου,ο οποίος θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!". Είδηση, η οποία αναπαράχθηκε από δεκάδες άλλους ειδησεογραφικούς ιστοτόπους.

"Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος", επισημαίνει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του, "φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ" και καλεί τον λαό να "βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις