Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κινητοποίηση ενάντια σε φόρους και κατασχέσεις

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Α' ΔΟΥ Αθηνών (Αναξαγόρα 6) για να καταργηθούν οι εξοντωτικοί φόροι καλεί ο συντονισμός συλλογικοτήτων Αττικής το πρωί της Δευτέρας.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Α' ΔΟΥ Αθηνών (Αναξαγόρα 6) για να καταργηθούν οι εξοντωτικοί φόροι καλεί ο συντονισμός συλλογικοτήτων Αττικής το πρωί της Δευτέρας. Η Α' ΔΟΥ Αθηνών είναι μία από τις τέσσερις (οι άλλες σε Πειραιά, Κηφισιά και Ηλιούπολη) που προχωρούν πιλοτικά τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις μέσω των τραπεζών για χρέη προς την εφορία. Κινητοποιήσεις οργανώνουν επίσης και οι συλλογικότητες που συμμετέχουν στον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής στις κατά τόπους εφορίες της περιοχής τους, όπως η συγκέντρωση από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς την Παρασκευή 31.1 στις 9.00 π.μ. στην εφορία Κηφισιάς.

"Η κυβέρνηση την ίδια ώρα που ανακοίνωσε ότι για 1.645.000 παροχές δεν πληρώθηκαν τα χαράτσια στα ακίνητα για το '11 και το '12, γεγονός που μαρτυρά την οικονομική αδυναμία της πλειονότητας της κοινωνίας, επιβάλλει νέα εξοντωτικά μέτρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και λέει "όχι" στη φοροληστεία των λαϊκών νοικοκυριών, στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις και στις εξοντωτικές προσαυξήσεις της εφορίας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις