Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Αμείλικτα ερωτήματα και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση του Χ. Ξηρού

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και τα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από την «φυγή» του Χ.Ξηρού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση «αντί η ΝΔ να καταφεύγει σε γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, καλό θα ήταν να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από τη φυγή του Χρ. Ξηρού, που εγείρουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες σχετικά με την κυβερνητική ολιγωρία». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη η προνομιακή μεταχείριση Ξηρού που συνέβαλε στην «φυγή» του, ενώ παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την ΝΔ που «επιλέγει το δρόμο της μαύρης προπαγάνδας και της έμμεσης αξιοποίησης της υπόθεσης της 17Ν σε ένα ρεσιτάλ πλήρους πολιτικής ανευθυνότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και αφήνει εντελώς έκθετο τον ίδιο τον κ. Σαμαρά».

Νωρίτερα ο Νίκος Βούτσης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε καταγγείλει την προσπάθεια της Ν.Δ. να αντιστρέφει τα πράγματα θεωρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για όσα η ίδια βρίσκεται εκτεθειμένη. «Επί της κυβερνήσεως σας έφυγε ο Ξηρός, δεν τον αφήσαμε εμείς. Μην χρεώνετε σε εμάς αυτά για τα οποία, εσείς είστε υπεύθυνοι.»

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο