Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δυο offshore στην Κύπρο που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή βρήκε ο ΣΔΟΕ

Δύο off-shore εταιρείες στην Κύπρο που ανήκουν σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά του κόμματος, εντόπισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ

Δύο off-shore εταιρείες στην Κύπρο που ανήκουν σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά του κόμματος, εντόπισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Δεν έχουν εντοπισθεί ακόμα ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος, αλλά οι έλεγχοι συνεχίζονται και η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα. Από τον μέχρι στιγμής έλεγχο εντοπίσθηκαν 150.000 ευρώ σε λογαριασμό του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, ο οποίος στο πρόσφατο πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή δήλωνε άνεργος, με μόλις επτά ευρώ σε καταθέσεις και ένα ακίνητο 50 τετραγωνικών μέτρων.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις