Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πολιτική δυσλεξία πλήττει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.! (VIDEO)

Απλά μαθήματα νέας προσέγγισης της ελληνικής γλώσσας και της πολιτικής παραδόθηκαν από τις δύο κυρίες της συμπολίτευσης, στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου στο STAR.

  • Άλλο το τσογλάνι, άλλο ο εκτσογλανισμός… όπως και άλλο ο φασίστας, άλλο ο εκφασισμός… (Αφ. Αλ. Σάλεχ)
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ωθεί τον κόσμο στην «μπαχαλοποίηση» (Αφ. Αλ. Σάλεχ)
  • Ο όρος «εκτσογλανισμός» Θα μπει στις πολιτικές σχολές και στις ανώτατες σχολές της χώρας. Θα μελετηθεί και θα καθιερωθεί (ο όρος) από τους πολιτικούς επιστήμονες(!!!). (K. Παπακώστα)

Αυτά τα απλά μαθήματα νέας προσέγγισης της ελληνικής γλώσσας και της πολιτικής παραδόθηκαν από τις δύο κυρίες της συμπολίτευσης, στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου στο STAR.

Η Αφροδίτη Αλ. Σάλεχ μάταια προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον όρο που ο Ευαγ. Βενιζέλος, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων, εισήγαγε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και να μας πείσει ότι εισπράττει μίσος και κακία, γιατί ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον αστεία μπροστά στον πράο, Θ. Αθανασίου επαναλάμβανε «Με απειλείται;» «Με προσβάλλεται» προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον αδικαιολόγητο… «εκτσογλανισμό».

Τώρα που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει στις δημοσκοπήσεις, ετοιμάζεται να μεταπηδήσει, μάλλον, από την πολιτική, στη θεατρική… σκηνή. Καλή επιτυχία!

Κ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις