Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χλευασμός και απειλές Γεωργιάδη σε εργαζόμενους του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ (video)

Ο υπουργός υγείας Αδ. Γεωργιάδης στις καταγγελίες των εργαζομένων για τις ελλείψεις προσωπικού, υλικών και φαρμάκων καθώς και την ταλαιπωρία των ασθενών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ είχε ως μοναδική απάντηση την «αναφυλαξία» του στον συνδικαλισμό.

 

Ο υπουργός υγείας Αδ. Γεωργιάδης στις καταγγελίες των εργαζομένων για τις ελλείψεις  προσωπικού, υλικών και φαρμάκων καθώς και την ταλαιπωρία των ασθενών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ είχε ως μοναδική απάντηση την «αναφυλαξία» του στον συνδικαλισμό.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον πρόεδρο των εργαζομένων που επίμονα τον ρωτούσε «Τι θα γίνει με το Αμαλία Φλέμινγκ» ότι λόγω μεγαλοψυχίας και εορταστικού πνεύματος δεν θα «εφαρμόσει αυτό που πρέπει»…

Κατηγόρησε για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους που αγωνιούν για τις δουλειές τους ότι αυτοί ευθύνονται που καταστράφηκε η Ελλάδα και τέλος μιας και δεν άρεσε στον υπουργό «η όψη» (!!!) του προέδρου τους  προέτρεψε τους τηλεπαρουσιαστές να τον βγάλουν από το πλάνο. Πράγμα και το οποίο πειθήνια έπραξαν…

Η ουσία, απάντηση καμία για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, για την επιβίωση τους, για τους εργαζόμενους που ανησυχούν για τις δουλειές τους. Αντιθέτως η προτροπή του υπουργού στις καταγγελίες τους ήταν: «Να παραιτηθείτε, αν δεν αντέχετε, να προσλάβουμε άλλους…»

Κ.Μπρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις