Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ. Μακρή για αυξήσεις στα διόδια: Δώρα σε μεγαλοεργολάβους εκδότες δεν είναι ανεκτά

Φωτογραφία αρχείου-ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

«Με την πρακτική του ψυχρού εκτελεστή η συγκυβέρνηση δεκανίκι των μεγαλοεργολάβων - καναλαρχών προαναγγέλλει αυξήσεις διοδίων έως 60% υποτίθεται για να πάρουν μπροστά τα ‘παγωμένα’ έργα», καταγγέλλει η τομεάρχης Ανάπτυξης και Υποδομών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

 «Με την πρακτική του ψυχρού εκτελεστή η συγκυβέρνηση δεκανίκι των μεγαλοεργολάβων - καναλαρχών προαναγγέλλει αυξήσεις διοδίων έως 60% υποτίθεται για να πάρουν μπροστά τα ‘παγωμένα' έργα», καταγγέλλει η τομεάρχης Ανάπτυξης και Υποδομών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

«Αφού επί σειρά ετών παραχώρησαν την διαχείριση των διοδίων στου κομματικούς τους φίλους οι οποίοι ανεξέλεγκτα εισέπρατταν από τους Έλληνες πολίτες χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου, έρχονται σήμερα με το πρόσχημα της Ανάπτυξης και επαναλειτουργίας της κρατικής μηχανής στον τομέα των Υποδομών να προωθήσουν την νομιμοποίηση της τακτικής εκμετάλλευσης του Ελληνικού λαού», εξηγεί και προειδοποιεί:

«Τα μεγάλα οδικά έργα έχουν πληρωθεί πολλαπλώς από τον Ελληνικό λαό και ανήκουν μόνο σε αυτόν. Πρακτικές χαρίσματος σε μεγαλοεργολάβους εκδότες δεν μπορούν να γίνουν πλέον ανεκτές».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις