Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κρήτη: Άνεργος πατέρας πουλάει το νεφρό του

Ένας πατέρας που παραμένει άνεργος για περισσότερα από δύο χρόνια άφησε σημείωμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στην Κρήτη λέγοντας πως θέλει να πουλήσει το νεφρό του. «Δεν πουλάω μόνο το νεφρό μου, θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν το ήθελαν, αρκεί να ζήσουν τα παιδιά μου», έγραψε χαρακτηριστι

Ένας πατέρας που παραμένει άνεργος για περισσότερα από δύο χρόνια άφησε σημείωμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στην Κρήτη λέγοντας πως θέλει να πουλήσει το νεφρό του. "Δεν πουλάω μόνο το νεφρό μου, θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν το ήθελαν, αρκεί να ζήσουν τα παιδιά μου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η είδηση διαδόθηκε  διαμέσου του iraklioline, το οποίο ήρθε σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που βγάζει το νεφρό του στο σφυρί για να ζήσουν τα παιδιά του. "Μια επικοινωνία φορτισμένη και δύσκολη, καθώς ο ίδιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλει να δώσει καμία δημοσιότητα στο θέμα. Χωρίς να αποκαλύψει στοιχεία που να τον φωτογραφίζουν είπε ότι η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα πριν από δυόμιση χρόνια όταν έμεινε άνεργος. Ως τότε ζούσε όπως μια ζωή πολύ καλή από οικονομικής άποψης. Στα χρόνια που μεσολάβησαν έψαχνε εναγωνίως και μάταια για οποιαδήποτε δουλειά", τόνισε στο irakliolive.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή σήμερα δηλώνει πως "πουλήσαμε τα πάντα, έπιπλα, ηλεκτρικά είδη κι ότι άλλο είχαμε στο σπίτι. Δεν έμεινε τίποτα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε. Γι αυτό πουλάω το νεφρό μου. Για μένα αυτό δεν είναι τίποτα, μπορώ να ζήσω και με ένα νεφρό. Θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν κάποιος το αγόραζε. Ζω για τα παιδιά μου αλλά δεν μπορώ να τους προσφέρω τα στοιχειώδη. Θα μπορούσα να πεθάνω γι αυτά. Το ένα μου παιδί δίνει Πανελλήνιες και πρέπει να κάνει φροντιστήρια, το άλλο πάει Δημοτικό. Αλλά εγώ δεν μπορώ να τους προσφέρω πια ούτε τα στοιχειώδη".

Ο άντρας από το Ηράκλειο για άλλη μια φορά επέμεινε λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο: "δε θέλω δημοσιότητα, ένα άνθρωπο να αγοράσει το νεφρό μου ψάχνω".

Με πληροφορίες από irakliolive

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις