Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το αδελφό κόμμα είναι εδώ!

Επικαλούμενος το πρωτόκολλο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποστηρίζει την πρόσκληση προς τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραστούν στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη...

Επικαλούμενος το πρωτόκολλο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποστηρίζει την πρόσκληση προς τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραστούν στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόσκληση του Απόστολου Τζιτζικώστα έχει προκαλέσει πλήθος διαμαρτυριών καθώς ο φετινός εορτασμός συμπίπτει με τις αποκαλύψεις για την δράση των βουλευτών της ΧΑ που διώκονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων που ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προκαλεί με την «ευαισθησία» που δείχνει όσον αφορά την ΧΑ, καθώς κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, η πλειοψηφία της ΝΔ του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα έβαλε φρένο σε αίτημα σύσσωμης (πλην ΛΑΟΣ που απουσίαζαν) της αντιπολίτευσης για συζήτηση σχετικά με το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί ένταση και αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από τις τελευταίες εκλογές, ο προκάτοχος του Απόστολου Τζιτζικώστα και πλέον έκπτωτος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, είχε δηλώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις