Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έφυγε η δημοσιογράφος Α. Τζιρμάκη

Αιφνιδίως, σε ηλικία 51 χρόνων, πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε χθες την οδύνη του για την απώλεια της εκλεκτής δημοσιογράφου. Η Αγγελική Τζιρμάκη ξεκίνησε τη...

Αιφνιδίως, σε ηλικία 51 χρόνων, πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε χθες την οδύνη του για την απώλεια της εκλεκτής δημοσιογράφου.

Η Αγγελική Τζιρμάκη ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ», ενώ το 1991 μεταπήδησε στην «Ώρα για Σπορ» όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην «Ελεύθερη Γνώμη» και σε πολλά γραφεία τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ήταν μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών από το 1990.

Η Αγγελική Τζιρμάκη ήταν ιδιαίτερα γλυκός και σεμνός άνθρωπος και αφήνει τις πιο ζεστές αναμνήσεις σε όσους την γνώρισαν. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, επάρκεια και συνέπεια υπηρέτησε τη δημοσιογραφία.

Η κηδεία της γίνεται σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 15.30 από το Νεκροταφείο Βύρωνα.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο