Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το "άνοιγμα" Κατσέλη

Απαντήσεις για το θέμα που άνοιξε μετά τις δηλώσεις που έκανε η κ. Λούκα Κατσέλη έδωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο www.readyo.gr (εκεί δηλαδή όπου έκανε και...

Απαντήσεις για το θέμα που άνοιξε μετά τις δηλώσεις που έκανε η κ. Λούκα Κατσέλη έδωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο www.readyo.gr (εκεί δηλαδή όπου έκανε και τις σχετικές δηλώσεις η πρόεδρος της "Κοινωνικής Συμφωνίας"), ο Πάνος Σκουρλέτης ξεκαθάρισε: "Αυτό το οποίο η κ. Κατσέλη παρουσίασε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα". Ενώ, αφού έκανε λόγο για "κατάθεση προθέσεων" εκ μέρους της, ο Π. Σκουρλέτης διευκρίνισε: "Δεν υπάρχει κανενός άλλου είδους συζήτηση, που να είναι σε εξέλιξη και να προδιαγράφει μάλιστα ένα αποτέλεσμα εντός του επόμενου τριμήνου. Συμφωνία η οποία να έχει κλείσει, να έχει δρομολογηθεί και να επίκειται να ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, όχι, δεν ισχύει".

Από εκεί και πέρα και θυμίζοντας τις αποφάσεις που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριό του στο κεφάλαιο των συμμαχιών, εξήγησε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με ένα φάσμα πολιτικών δυνάμεων, από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά μέχρι αυτό που ονομάζουμε αριστερή ριζοσπαστική σοσιαλδημοκρατία, του οικολόγους, ανένταχτους αριστερούς, ανθρώπους που με μια προοδευτική οπτική αντιστρατεύονται το Μνημόνιο".

Καθαρές κουβέντες...

Ν. ΠΑΠ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις