Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C24.5°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C20.3°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.5°C
5 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.5°C
4 BF 31%
Αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα λόγω "σκοτεινών δυνάμεων"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα λόγω "σκοτεινών δυνάμεων"

Την αναβολή της σημερινής συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα ανακοίνωσε ο frontman του συγκροτήματος, Σάκης Τόλης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του συγκροτήματος στο facebook, λόγω «σκοτεινών δυνάμεων».

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «Δεν βγάλαμε άκρη».

Σύμφωνα με το thebest.gr το θέμα με τη διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας «ξεκίνησε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Νικολακόπουλο, που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει ώστε να μην γίνει η συναυλία. Στη συνέχεια, ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με 4 ακόμα άτομα, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να ματαιωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος επειδή όπως υποστηρίζουν προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών».

Στην ανάρτηση των Rotting Christ ωστόσο σημειώνεται ότι θα οριστεί νέα ημερομηνία στον ίδιο χώρο.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο "κυρίους", ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα, το οποίο ως μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος. Σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είσαστε σίγουροι, ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D10155725819360670%26id%3D290468585669&width=500

Στη συνέχεια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Γιάννης Αγγελάκας σύμφωνα με την οποία αναβάλει την αυριανή του συναυλία στον ίδιο χώρο, καθώς «στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο facebbok Γ.Αγγελάκας σημειώνει ότι «επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται».

Η ανακοίνωση της  διοργανώτριας εταιρείας GG Events:

Μετά από πολύωρη συζήτηση με το Δήμο Πατρέων και το Δήμαρχο προσωπικά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν βγάλαμε καμία άκρη. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας δυνατός χώρος που να μπορέσει να μας φιλοξενήσει για να γίνει το live σήμερα. 

Ως διοργάνωση απευθυνθήκαμε σε όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να γίνει αυτό το live, του οποίου τη διεξαγωγή πήραμε πολύ προσωπικά μιας και θιχτήκαμε και εμείς ως διοργανωτές και οι φίλοι αυτης της σπουδαίας μπάντας, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ. Φάνηκε όμως διαλλακτικός στο να εξετάσει το θέμα μας για νέα αίτηση σε νέα ημερομηνία. 

Είμαστε σε επικοινωνία με το Σάκη Τόλη (σ.σ. τραγουδιστής και ηγέτης του συγκροτήματος) προκειμένου να μας δώσει νέα ημερομηνία και να κάνουμε εκ νέου την αίτηση στο Δήμο. Θα αναρτήσουμε για λόγους διαύγειας την αίτηση μας στη σελίδα του event, έτσι ώστε να ξερετε κι εσείς τι συμβαίνει, και επιτέλους να εξιχνιάσουμε πόσο μας δουλεύει ο Δήμος και αν μας δουλεύει. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Μπορείτε όλοι να πάρετε τα χρήματα της προπώλησης σας πίσω, τόσο στα φυσικά σημεία, όσο και στη Βίβα. Σας ευχαριστούμε όλους για την απέραντη στήριξη σας και ελπίζουμε ολόψυχα να τα πούμε όλοι μαζί στη νέα ημερομηνία!!! Stay tuned, θα υπάρξουν κι άλλες ενημερώσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL