Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Επί σκηνής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επί σκηνής

Σήμερα στο πλαίσιο των θερινών συναυλιών της ΕΡΤ με ελεύθερη είσοδο (που δυστυχώς η πυρκαγιά στην ανατολική Αττική δεν επέτρεψε να τηρηθεί το πρόγραμμα τους) ένα λαϊκό και ρεμπέτικο γλέντι με τους Γιολάντα Δαναού, Νίκο Καλογερόπουλο, Χαρούλα Λαμπράκη, Λιζέτα Νικολάου και Μαρία Σουλτάτου στον κήπο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή.


Banda Valéu
Στο πλαίσιο του κύκλου Parklife του ΚΠΙΣΝ το κουαρτέτο Banda Valéu (την ερμηνεύτρια Ειρήνη Βαρθακούρη πλαισιώνουν τρεις αληθινοί βιρτουόζοι στην κιθάρα, το μπάσο και τα ντραμς) με τη βραζιλιάνικη μουσική του την οποία υπηρετεί με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια στην Αγορά και φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Οι Gadjo Dilo με το κεφάτο gipsy swing τους στο Roof Stage του «Gazarte».

Στο πλαίσιο του Loutraki Festival οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας στο Γυμνάσιο Λουτρακίου.


Θάνος Μικρούτσικος
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου με βασική ερμηνεύτρια τη Ρίτα Αντωνοπούλου και με τη συμμετοχή των Χρήστου Θηβαίου, Γιάννη Κότσιρα και Γιώργου Μεράντζα που θα τους συνοδεύσει μόνον ο ίδιος ο συνθέτης στο πιάνο στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο του κύκλου Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ ο κορυφαίος εκπρόσωπος της εγχώριας jazz σκηνής Γιώργος Κοντραφούρης γιορτάζει τα δέκα χρόνια του Baby Trio του (δηλαδή ο ίδιος στο Hammond organ και όχι στο πιάνο συν άλλοι δύο μουσικοί στην κιθάρα και τα ντραμς) με τη συμμετοχή συνολικά τριών κιθαριστών, τεσσάρων ντράμερ και την έκτακτη σύμπραξη της ερμηνεύτριας Δήμητρας Κοκκινοπούλου στο Ξέφωτο και με ελεύθερη είσοδο.

Η δεξιοτέχνης του ακορντεόν και συνθέτιδα Ζωή Τηγανούρια με το πενταμελές σχήμα της (φλάουτο, κιθάρα, μπουζούκι, μπάσο και ντραμς) και τον Λάμπρο Βασιλείου και τη Στέλλα Χροναίου στην ερμηνεία στο Ηράκλειο Αττικής και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.


Γιάννης Χαρούλης
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου Και την επομένη, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έναρξη (και την επομένη, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου) του τελευταίου μήνα του εφετινού προγράμματος της «Ταράτσας» του Φοίβου Δεληβοριά με προσκεκλημένο τον Βαγγέλη Γερμανό και τη συμμετοχή της Μελίνας Τανάγρη τους οποίους την πρώτη ημέρα θα συντροφεύσουν οι Κατερίνα Πολέμη και Dimitri Kopsis και τη δεύτερη οι Angelika Dusk και Dimitri Kopsis.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Χαλανδρίου - αλλά και της σόλο περιοδείας που πραγματοποιεί εφέτος το καλοκαίρι- ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Ρεματιάς.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.


Μπέττυ Χαρλαύτη
Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου Η Μπέττυ Χαρλαύτη σε ένα αφιέρωμα σε τραγούδια που έγραψαν σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου ο Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι σπουδαίοι συνθέτες μας με τη συνοδεία τετραμελούς σχήματος (πιάνο, μπουζούκι, κιθάρα και κοντραμπάσο) στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL