Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Απόψε η συναυλία Θάνου Μικρούτσικου στο Χαλάνδρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόψε η συναυλία Θάνου Μικρούτσικου στο Χαλάνδρι

Εξαντλήθηκαν οι κάρτες εισόδου για τη συναυλία με ελεύθερη είσοδο που δίνει απόψε ο Θάνος Μικρούτσικος στη Ρεματιά Χαλανδρίου. Πρόκειται για μια μοναδική συναυλία με τρία πιάνα, τρεις φωνές κι ένα πνευστό, αφιερωμένη στο Kοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου. Ο συνθέτης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά με τρία πιάνα τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία.

Η βραδιά περιλαμβάνει έργα μελοποιημένης ποίησης του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Γιάννη Ρίτσου αλλά και των σύγχρονων ποιητών της μεταπολεμικής γενιάς Χριστόφορου Λιοντάκη και Κώστα Παπαγεωργίου ενώ μετά από 40 χρόνια θα επανεκτελεστεί το έργο «Ιχνογραφία» του Κώστα Παπαγεωργίου.

Ερμηνεύουν οι Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας. Πιάνο Ι: Θάνος Μικρούτσικος. Πιάνο ΙΙ: Θοδωρής Οικονόμου. Πιάνο ΙΙΙ: Μάξιμος Δράκος. Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος.

Αντί για εισιτήριο, στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο καλούνται οι θεατές για προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν στις 8 μ.μ. ενώ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μετά την έναρξη της συναυλίας (9 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL