Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Αργ. Μπακιρτζής: Ήμουν ακατάλληλος για τη μουσική και αυτό με ερέθισε να ασχοληθώ παραπάνω
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αργ. Μπακιρτζής: Ήμουν ακατάλληλος για τη μουσική και αυτό με ερέθισε να ασχοληθώ παραπάνω

«Αυτό που μας έκανε να αντέξουμε στον χρόνο, είναι ότι όλοι παίρνουμε τα ίδια χρήματα», είπε ο τραγουδιστής και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής, μιλώντας Στο Κόκκινο και τις Άντυ Κουκλάδα και Ζωή Μακρυγιάννη. Δείτε τι είπε για τον ίδιο, τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τον Σάκη Τσιώλη και το «Ας περιμένουν οι γυναίκες».

Όπως επισήμανε ο τραγουδιστής των Χειμερινών Κολυμβητών, «αισθάνεσαι μία πρόκληση να ασχοληθείς με κάτι που δεν σου είναι εύκολο», ενώ είπε ότι ο λόγος που τον έκανε να ασχοληθεί με την μουσική ήταν το γεγονός ότι ήταν ακατάλληλος για αυτό, πράγμα που τον ερέθισε να προσπαθήσει παραπάνω.

Αναφορικά με το πέρασμά του από τον κινηματογράφο, ο Αργύρης Μπακιρτζής μίλησε για την συνεργασία με τον Σταύρο Τσιώλη η οποία προέκυψε, σύμφωνα με τον ίδιο καθώς «υπήρξε μια περίοδος που ο Τσιώλης δεν άντεχε τους επαγγελματίες ηθοποιούς και ήθελε να βάλει μόνο ερασιτέχνες».

Για την ταινία «Ας περιμένουν οι γυναίκες» στην οποία πρωταγωνιστεί, επισήμανε ότι ο λόγος που είναι τόσο διαχρονική, είναι καθώς αποτελεί «μία σύγχρονη ταινία που σχολιάζει με έναν πολύ εύστοχο τρόπο την σύγχρονη πραγματικότητα. Σχολιάζει πράγματα που είναι κοντά στην καθημερινότητά μας».

«Το όνομα προήλθε από την ραθυμία μας μόνο. Εγώ δεν θα διάλεγα τον τίτλο "Χειμερινοί Κολυμβητές" για το συγκρότημα γιατί μου φάνηκε αρκετά προφανής ο συμβολισμός και μου φαίνεται λίγο φθηνό γι'αυτό έχω προτείνει και άλλους τίτλους», όπως επισήμανε ο ίδιος.

«Αυτό που μας έκανε να αντέξουμε στον χρόνο, είναι ότι όλοι παίρνουμε τα ίδια χρήματα», σημείωσε ο κ. Μπακιρτζής. «Είναι πολύ συγκινητικό όταν στις συναυλίες έρχονται εγγόνια παλιών ακροατών μας και μας λένε τραγούδια που εμείς έχουμε ξεχάσει. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό και εντυπωσιακό γιατί σημαίνει ότι τα τραγούδια έχουν διάρκεια στο χρόνο, είναι βιωματικά και δεν γράφτηκαν απλά για να γραφτούν. Επειδή είναι βιώματα, ίσως άγγιξαν πολλούς ανθρώπους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL