Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.4°C28.0°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C28.1°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C27.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
1 BF 39%
Ένα «Φορτηγό» ταξιδεύει για τη Δήλο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένα «Φορτηγό» ταξιδεύει για τη Δήλο!

Μια από τις παραστάσεις της χειμερινής σεζόν που συγκέντρωσαν πολυάριθμο κοινό, αλλά και άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων ήταν αυτή του Διονύση Σαββόπουλου, πρώτα στο κτήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός και στη συνέχεια στο «Gazarte».

Στην παράσταση αυτή ο Διονύσης Σαββόπουλος γιόρτασε τα πενήντα χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού -και όχι μόνο για τον ίδιο- πρώτου δίσκου του «Φορτηγό» με το να «επισκεφτεί» ξανά τα τραγούδια του με τη μουσική πείρα, αλλά και τις εμπειρίες ζωής του σημερινού εαυτού του.

Στις 10 Ιουνίου, λοιπόν, η παράσταση θα «μετακομίσει» για ένα βράδυ στο όμορφο μα και τόσο μεγάλης ιστορική σημασίας νησί Δήλος, τη θρησκευτική και όχι μόνο πρωτεύουσα του αρχαίου κυκλαδικού πολιτισμού.

Τον Διονύση Σαββόπουλο θα συνοδεύσουν, όπως και σε όλες τις μέχρι τώρα παραστάσεις, οι δεξιοτέχνες Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και το μπουζούκι και Γιώτης Κιουρτσόγλου στο κοντραμπάσο, ενώ προσκεκλημένοι του θα είναι οι Κατερίνα Πολέμη, Θέμος Σκανδάμης και Εύη Μάζη που επίσης τον είχαν συντροφεύσει και τον χειμώνα.

Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου και η τιμή του εισιτηρίου είναι 40 ευρώ στην οποία όμως συμπεριλαμβάνεται και η μετάβαση από τη Μύκονο στη Δήλο και η επιστροφή εκεί μετά το πέρας της εκδήλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL