Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα Οι Sempreviva με support τους Dot Onion στο “Ίλιον Plus”.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σταμάτης Μορφονιός στο “ΚΕΤ” (Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α, Κυψέλη).

Κυριακή 23 Απριλίου, Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ με σολίστ τη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη σε έργα Μπετόβεν, Ροσίνι, Μότσαρτ και Γκουνό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Ηλίας Λιτσικάκης με την τετραμελή μπάντα του (κιθάρα, βιολοντσέλο, μπάσο και ντραμς) και προσκεκλημένους τους Δημήτρη Μητσοτάκη, Ζαφείρη Μαράνο και Μπάμπη Τζανιδάκη και με τους Προφίλ να ανοίγουν τη βραδιά στο “Ίλιον Plus”.

Οι αδελφοί Γιώργος και Νίκος Στρατάκης παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Δευτέρα 24 Απριλίου Παρουσίαση του νέου δίσκου του Χρήστου Λεοντή «Φλόγα που καίει», σε στίχους Δημήτρη Λέντζου και ερμηνείες των Θοδωρή Βουτσικάκη, Ιωάννας Φόρτη και Αλέξανδρου Τσιωνά, στη «Σφίγγα».

Ο Ηλίας Ζούτσος με τη συνοδεία τριμελούς σχήματος (βιολί, μπάσο και ντραμς) παρουσιάζει τον θαυμάσιο δίσκο του «Κρητιδική εποχή», στο «Six D.O.G.S».

Τρίτη 25 Απριλίου Στο πλαίσιο της documenta 14, το Ensemble Spinario, υπό τη διεύθυνση του Rupert Huber, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο πρωτοπόρο Γιάννη Χρήστου με το εμβληματικό «Επίκυκλος για κάθε συμμετέχοντα» (σε διασκευή του Rupert Huber) και «Project 21», στο Μέγαρο Μουσικής.

Τετάρτη 26 Απριλίου Και την επόμενη Πέμπτη, 27 Απριλίου, η Δήμητρα Τρυπάνη παρουσιάζει το νέο έργο της «Edward’s Dream» (βασισμένο στον χαρακτήρα του Edward Hyde από το βιβλίο του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ») για πιάνο, κουαρτέτο εγχόρδων και το γυναικείο φωνητικό κουιντέτο NQR Ensemble, το οποίο έχει σχηματίσει η ίδια και όλα τα μέλη του παίζουν επίσης -θιβετιανά σε αυτή την περίπτωση- κρουστά, πλην μίας που παίζει άρπα.

Ένα νέο jazz συγκρότημα, οι Ramdat Trio, που απαρτίζονται από σαξοφωνίστα, κιθαρίστα και ντράμερ, με τη συνδρομή πολλών ηλεκτρονικών, στο «ΚΕΤ».

Πέμπτη 27 Απριλίου Ο Πέτρος Μάλαμας στο Club του «Σταυρός του Νότου», και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Παρασκευή 28 Απριλίου Μέχρι και τη Δευτέρα 1 Μαΐου οι We Three, το σχήμα τριών σημαντικότατων jazz μουσικών, του μέγιστου μπασίστα Steve Swallow, του σαξοφωνίστα Dave Liebman και του ντράμερ Adam Nussbaum, στο «Half Note Jazz Club».

Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο «Πέραν» (Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα).

O ιδιοσυγκρασιακός Μάνος Πυροβολάκης στη «Σφίγγα».

Η Βάσια Βουγικουκλή με τη συνοδεία τετραμελούς σχήματος (keyboards, κανονάκι μπάσο και ντραμς) στο Upstage του «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Ο Λάμπρος Παπαλέξης με την μπάντα του, τις Χτισμένες... Των Θεμελίων, στο «Ίλιον Plus».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL