Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Ο Τζόνι Ρότεν υπέρ του Τραμπ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Τζόνι Ρότεν υπέρ του Τραμπ!

"Περίπλοκο φίλο" του χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ ο Τζόνι Ρότεν, ενώ απαντώντας σε δημοσιογράφο χαρακτήρισε τον Ντ. Τραμπ "ένα είδος πολιτικού Sex Pistol"!

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε στο πρόσωπο του Τζον Λίντον, του γνωστού Τζόνι Ρότεν των Sex Pistols, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε τηλεοπτική εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης, ο Ρότεν περιέγραψε τον Τραμπ ως «περίπλοκο φίλο», λέγοντας ότι κάποτε ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο Τραμπ είναι ένας «πολιτικός Sex Pistol». «Κατά μία έννοια ναι, ο Τραμπ είναι ένα είδος πολιτικού Sex Pistol», εξηγώντας πως “αυτό που δεν του αρέσει είναι ότι τα αριστερά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική προσπαθούν να δυσφημήσουν τον πρόεδρο ως ρατσιστή, κάτι το οποίο είναι παντελώς ψευδές» είπε ο Λίντον.

Παραδέχθηκε πως «υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος τρομάζει τους πολιτικούς. Χαίρομαι ιδιαίτερα να παρατηρώ όλο αυτό. Τολμώ μάλιστα να πω ότι ... θα μπορούσε να γίνει ενδεχομένως φίλος μου» είπε ο Λίντον.

Ο Λίντον στην ίδια εκπομπή τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ του Brexit, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, ενώ χαρακτήρισε «φανταστικό ηγέτη» τον γνωστό ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ. «Η εργατική τάξη μίλησε για το Brexit και εγώ είμαι ένας από αυτούς» δήλωσε εμφατικά ο πάλαι ποτέ πάνκερ.

Ο Τζόνι Ρότεν ήταν τραγουδιστής των Sex Pistols από το 1975 έως το 1978 και όταν διαλύθηκαν συνέχισε δική του καριέρα δημιουργώντας τους Public Image Ltd. Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τον τίτλο: «Anger is an Energy: My Life Uncensored» περιγράφει ότι στα έντεκά του διάβασε Ντοστογιέφσκι, ότι στην εφηβεία του έζησε μια ζωή αντάξια των ηρώων του Ντίκενς, ότι τα δόντια του σάπισαν εξαιτίας της έλλειψης κοινωνικής περίθαλψης για την εργατική τάξη, αλλά και ότι ανάμεσα στους αγαπημένους του συνθέτες είναι ο Ραχμάνινοφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL