Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.9°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C19.4°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 100%
Τη Δευτέρα, ώρα 20.30 / SummERTime στον κήπο του Ραδιομεγάρου με Σταμάτη Κραουνάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα, ώρα 20.30 / SummERTime στον κήπο του Ραδιομεγάρου με Σταμάτη Κραουνάκη

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή σειρά συναυλιών που περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής, από τζαζ και ροκ, μέχρι έντεχνο, δημοτικό και λαϊκό, και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Ο κήπος του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ γίνεται ο τόπος 21 μουσικών ραντεβού για όλα τα γούστα.

Η σειρά συναυλιών, που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ανοίγει το μουσικό καλοκαίρι τη Δευτέρα, ώρα 20.30, με τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Κραουνάκης δήλωσε: «Με χαρά είπα ναι, να ξεκινήσουμε τις γιορτές στο προαύλιο με δωρεάν είσοδο. Το '13 τα 'χαμε σπάσει, με το μαύρο. Σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός. Αλλά στο ραδιόφωνο είχα μεγάλες αγάπες. Για τον Γιώργο Γιουκάκη και τα παιδιά του Δεύτερου, του ραδιοφώνου, το ερτζιανό των Ελλήνων. Το Ραδιόφωνο που τόσο αγαπώ, με όλη την παρέα του, ΟΛΟΙ ένα φίλα με... στο προαύλιο... εκτός προγράμματος και μ’ ό.τι φέρει το βράδυ...».

Την Τρίτη, την ίδια ώρα, ακολουθεί η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής με τον Σταύρο Λάντσια. Σολίστ ο Haig Yazdjian. Μαζί ο Δημήτρης Χουντής και ο Πέτρος Κούρτης. Την Τετάρτη οι Marina Satti - Κατερίνα Πολέμη. Στις επόμενες μέρες το SummERTime φιλοξενεί καλλιτέχνες όπως τους Μπάμπη Στόκα, Χρήστο Θηβαίο, Δημήτρη Μπάση, Μόρφω Τσαϊρέλη, Βαγγέλη Κορακάκη, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, String Demons, Μάρθα Φριντζήλα, Idra Kayne, Mπάμπη Τσέρτο, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, κ.ά.

Σημαντική σημείωση: όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες, πρέπει να κλείσουν θέση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, ert.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL