Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
Φεστιβάλ Αναιρέσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φεστιβάλ Αναιρέσεις

Δεύτερη ημέρα σήμερα του ετήσιου φεστιβάλ Αναιρέσεις που διοργανώνει το ΝΑΡ και η Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση -όπως έχει καθιερωθεί πλέον- στη Γεωπονική Σχολή. Στις σημερινές εμφανίσεις περιλαμβάνονται οι Λόλεκ, Μαριέττα Φαφούτη, Κ. Βήτα και soundsystem Pad Trio στην πρώτη σκηνή, όπως επίσης και οι Υπεραστικοί, Μάρθα Φριντζήλα μαζί με τους The Kubara Project και ρεμπέτικο γλέντι με τη Μαριώ στη δεύτερη.

Κάτι πολύ διαφορετικό, όμως, θα συμβαίνει την ίδια στιγμή στο «Six DOGS», το Warm Up, με άλλα λόγια τα... προεόρτια του Up Festival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα Κουφονήσια, ακριβώς σαράντα έξι ημέρες πριν από το τελευταίο! Η πρώτη γεύση, λοιπόν, θα δοθεί από τους Mary's Flowers Superhead στην κεντρική σκηνή και τον Mellorman στη δεύτερη, ενώ μετά τα μεσάνυχτα θα εμφανιστούν ο Blend Mishkin και ένα ακόμη όνομα το οποίο η διοργανώτρια εταιρεία Inner Ear κρατάει για έκπληξη. Προφανώς θα υπάρχουν και αρκετοί DJs, όπως οι Exploding Plastic και Trip Me Up και, κάτι καθόλου ευκαταφρόνητο, όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο.

Αύριο, Κυριακή 9 Ιουνίου, ολοκληρώνεται το τριήμερο φεστιβάλ Αναιρέσεις. Αυτή τη φορά στην πρώτη σκηνή θα παίξουν οι Jazzmataz, Elektrobalkana και η Sugahspank! με τη συνοδεία των Swing Shoes, ενώ τη δεύτερη θα μοιραστούν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Φοίβος Δεληβοριάς, συνδυασμός που συμβαίνει για πρώτη φορά και δείχνει πολύ ενδιαφέρων, αν όχι... γαργαλιστικός! Να σημειώσουμε εδώ ότι όλες τις ημέρες του φεστιβάλ Αναιρέσεις οι συναυλίες αρχίζουν στις 21.30 και η τιμή του εισιτηρίου κάθε ημέρας είναι μόλις 5 ευρώ.

Τέλος, όχι μόνο για την Τρίτη 11 Ιουνίου, αλλά και για το υπόλοιπο της εβδομάδας η επιλογή είναι μία και μόνη, όχι για να «ευλογήσουμε τα γένια μας» (ή έστω ενός «αδελφού» μέσου), απλώς και μόνον επειδή η συναυλία που διοργανώνει ο ραδιοσταθμός του ομίλου media του ΣΥΡΙΖΑ, Στο Κόκκινο 105,5, είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία που αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο και ελπίζουμε να καθιερωθεί ως θεσμός! Από τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, λοιπόν, στην Τεχνόπολη, με τη λογική τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και μειωμένο για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, αλλά και... αποδεδειγμένα αναγνώστες της "Αυγής" 8 ευρώ, και ενώ στα διαλείμματα θα υπάρχουν θεατρικά δρώμενα, stand up comedy και ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαροι κ.λπ., θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση εξαιρετικών ονομάτων από ουκ ολίγα ιδιώματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν κατά σειρά οι Baby Guru, Μαρία Πανοσιάν, Yianneis, Fide, Λόλεκ, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, μαζί με τους Mode Plagal, Ματούλα Ζαμάνη, Ορφέα Περίδη και Φοίβο Δεληβοριά. Να είστε λοιπόν όλοι/ες εκεί ως έμπρακτη υποστήριξη τόσο στην καλή ελληνική μουσική όσο και στον σταθμό μας!

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL