Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Οι φωνές του μέλλοντός μας" στον Ιανό

15χρονα, 16χρονα και 20χρονα παιδιά, νέοι δημιουργοί και ερμηνευτές έρχονται να δώσουν το δικό τους στίγμα στο νέο ελληνικό τραγούδι, από σήμερα και κάθε Παρασκευή ώς το τέλος Φεβρουαρίου, στον Ιανό. Είναι "οι Φωνές του Μέλλοντός μας", οι οποίες αναδείχθηκαν στην 4η Ακρόαση...

15χρονα, 16χρονα και 20χρονα παιδιά, νέοι δημιουργοί και ερμηνευτές έρχονται να δώσουν το δικό τους στίγμα στο νέο ελληνικό τραγούδι, από σήμερα και κάθε Παρασκευή ώς το τέλος Φεβρουαρίου, στον Ιανό. Είναι "οι Φωνές του Μέλλοντός μας", οι οποίες αναδείχθηκαν στην 4η Ακρόαση, τη γνωστή πρόταση με την επιμέλεια και την υπογραφή του Παρασκευά Καρασούλου. Σ' αυτές τις τέσσερις Παρασκευές οι νεαροί δημιουργοί καταθέτουν τις μουσικές τους προτάσεις, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.

Στις παραστάσεις του Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν οι δημιουργοί: Γιάννης Βασιλόπουλος, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Παρασκευάκος, οι τραγουδοποιοί: Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης και Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, οι ερμηνευτές: Απόστολος Κίτσος, Πολυξένη Καράκογλου, και Δήμητρα Σελεμίδου. Θα τους πλαισιώσουν οι μουσικοί Αντώνης Αρβανίτης μπάσο, Βασίλης Καραμπελόπουλος ντραμς, Σπύρος Λιβάνης ηλεκτρική κιθάρα.

Η 4η Ακρόαση διοργανώθηκε το 2013 και έχει αναδείξει μέχρι σήμερα 100 νέους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Νατάσα Μποφίλιου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος κ.ά.

Η έναρξη της παράστασης είναι στις 9.30 μ.μ., ενώ η είσοδος είναι δωρεάν, με σειρά προσέλευσης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις