Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Νέο τραγούδι των Rolling Stones για την καραντίνα - Living In A Ghost Town (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέο τραγούδι των Rolling Stones για την καραντίνα - Living In A Ghost Town (Video)

Στη δημοσιότητα έδωσαν σήμερα οι Rolling Stones ένα νέο τραγούδι, το "Living in a Ghost Town", μέρος του οποίου ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον νέο κορωνοϊό. Το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο που δείχνει έρημους δρόμους και σταθμούς μετρό στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Κιότο και άλλες πόλεις.https://www.youtube.com/embed/LNNPNweSbp8

«Οι Stones βρίσκονταν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν νέο υλικό πριν από το lockdown κι υπάρχει ένα τραγούδι που πιστεύουμε ότι θα έχει απήχηση κατά τη διάρκεια όσων ζούμε αυτή τη στιγμή», σημειώνει ο Μικ Τζάγκερ σε ανακοίνωση.

«Το δουλέψαμε ενώ βρισκόμασταν σε απομόνωση. Και να το... ελπίζω να σας αρέσει».

https://twitter.com/MickJagger/status/1253350529100664832?ref_src=twsrc^tfw

Oι Rolling Stones εξήγησαν  ότι άρχισα να ηχογραφούν το τραγούδι στο Λος Άντζελες το 2019. Κατόπιν, καθώς εφαρμόζονταν οι περιορισμοί για την πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο, προσάρμοσαν ορισμένους στίχους και προσέθεσαν τις τελευταίες πινελιές σε αυτό.

Στο βίντεο, ο Τζάγκερ διακρίνεται να τραγουδάει ενώ βρίσκεται σε ένα πολυτελές, διακοσμημένο με ξύλο δωμάτιο: «Η ζωή ήταν τόσο όμορφη και κατόπιν όλοι κλειστήκαμε μέσα. Νιώθω σαν ένα φάντασμα, να ζει σε μια πόλη φάντασμα». Η κυκλοφορία του κομματιού έγινε μία εβδομάδα αφότου τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ερμήνευσαν το "You Can't Always Get What You Want" από το σαλόνι του σπιτιού τους μέσω βιντεοδιάσκεψης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία "One World: Together At Home".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL